Zgodilo se je maja 2021

82

Pakistan. Skupina muslimanov je kristjana ugrabila, pretepla in zastrupila, mato pa pustila mrtvega sredi ceste. “Greh” 32-letnega Arifa Masiha je bil, da je hotel braniti svojo mlajšo sestro pred spolnim nadlegovanjem. Poročilo od 20. maja pravi: »Rehana Bibi, 18, je šla na tržnico, da bi kupila mleko. Ko se je vračala domov, sta jo dva mlada moška, Muhammad Tariq in Muhammad Majid začela nadlegovati. Dekle je otelo pobegniti in se je zateklo v hišo. Onadva sta vdrla v hišo in napadla (njenega brata) Arifa. Zgrabila sta tudi dekle,jo vlekla na tržnico, jii raztrgala obleko in se norčevala iz nje.«

Čeprav je družina prijavila zadevo policiji, ta ni storila nič. Namesto tega pa je Masih začel dobivati od obej obtoženih grežnje, naj umakne obtožbo, sicer … Nato pa, 23. maja:

»prideta oba prestopnika na Arifov dom, ga naložita na motor, pretepeta in zastrupita. Nato ga vržeta na sredo ceste. Krajevni prebivalci obvestijo družino, da njihov sin brez življenja leži sredi ceste.«

Pohiteli so z njim v dve različni bolnišnici, toda zaradi poškodb in strupa je umrl. Ker niso mogli doseči pravice, so Masihovi družinski člani vzeli njegovo truplo in ga izpostavili sredi cerste, zaprli promet in zahtevali pravico.

Nemčija. Iz razprav na sodišču smo povzeli, da je muslimanski migrant umoril fanta svoje sestre, ker je bil kristjan. Poročilo od 18. maja letos pravi:
Ubil je fanta svoje sestre, ker kot musliman ni maral tolerirati odnosa svoje sestre s krščanskim fantom. Kot pove sodba, je čakal na žrtev 20. januarja 1900 več kot eno uro na vrtu za hišo. Ko je 25-letni fant izstopil iz svojega avta, ga je iz bližine ustrelil. Fant je umrl v bolnišnici zaradi ran in sepse.

Komentar AM:

Upajmo, da bo evropska levica, ki podpira uvoz takih osebkov v Evropo, prva občutila “blagodati njihove kulture”.

image_pdfimage_print