Religiolog o terorističnih napadih in napetostih med islamskim svetom ter krščansko Evropo: sedaj smo na točki, ali bo Evropa klecnila ali bo to prerezala in skušala ohraniti demokracijo!

Sara Rančigaj

153

Religiolog dr. Drago K. Ocvirk, da je zadnji čas, da se Evropa zbudi in nastopi proti nasilju islama. TUKAJ

Komentar AM:

Ste opazili zanimivo vzporednico: Ko omenja modrece v Abu Dhabiju in univerzo Al Azhar, ki so se odločili, da bodo sodno preganjali vse, ki v Evropi napadajo islam, pravi: »Znotraj in zunaj islama tako ustvarjajo vtis, da je islam nedotakljiv in ga nihče ne sme kritizirati.« Isto počno slovenski levičarji. Čim si nekdo, recimo predsednik vlade, drzne kritizirati katerega od levičarskih medijev (RTV, časopisi, spletne strani), začnejo vpiti o napadih na svobodo medijev, ki so po njihovem mnenju nedotakljivi. Pač staro komunistično načelo: »Mi lahko počnemo, kar hočemo; drugi so lahko samo tiho!«

Možno je sicer, da bi se evropska Levica začela zavedati resnosti situacije v Evropi, prav gotovo pa ne slovenska levica. Satan, ki so se mu udinjali, jih bo gnal po njihovi samouničevalni poti naprej, dokler ga slovenski kristjani s svojo molitvijo ne bodo pognali v svinje, ko to beremo v evangeliju (Lk 8,33).

image_pdfimage_print