Islam ali migranti? Oboji!

209

Vedno znova opažam, da skušajo razni poročevalci (ali pa morda njihovi uredniški šefi) ločevati problem islama od problema migrantov. Pa je vedno bolj jasno, da je oboje nerazdružno povezano. Nisem še naletel na podatek, koliko je med migranti, ki so dobesedno zalili Evropo, nemuslimanov, torej pripadnikov drugih ver, ne islama. Tako so nam poročali, da so bili zadnje mesece lani “slovenski” muslimani proti praznovanju novega leta, kar si lahko preberete TUKAJ.

IN KO BO ŠTEVILO NARASLO?

Težko si predstavljam, kako bo v Sloveniji, ko bo število muslimanov-migrantov naraslo, kot je recimo na Švedskem, v Franciji ali v Nemčiji. Ni vprašanje samo, če si bomo sploh lahko še privoščili svinjsko pečenko pa velikonočno šunko, da o kranjskih klobasah niti ne govorimo. Si predstavljate, kako bo takrat izgledala tako imenovana “parada ponosa”, ki se je že brez tega razvila v pravo maškarado? Sodeč po izkušnjah, ki jih imajo drugod, se ne bodo prav nič obotavljali napasti s fizično silo vse, kar jim ni po volji. Se zna zgoditi prav kmalu, če se bo Slovenija še vedno sprenevedala glede schengenskih meja.

“PRAVI ISLAM”

Kako je Islamsko društvo v Ljubljani marca letos na Kongresnem trgu promoviralo “pravi islam” je na spletni strani Nova24tv popisal Ivan Šokić pod naslovom “Se hecajo?”. Preberite TUKAJ.

KAKO DOLGO?

Očitno velja “pravi islam” samo tam in samo toliko časa, kjer so muslimani v manjšini. Pravo barvo pokažejo, ko jih je dovolj in ko se čutijo dovolj močne. Takrat pa stopi v ospredje Koran z vsemi navodili o izkoriščanju drugovercev kot drugorazrednih državljanov, ki jim je dovoljeno lagati in goljufati v interesu širjenja islama. Takrat je dovoljeno tudi vse fizično nasilje, kot to kaže stoletna zgodovina islamskega osvajanja.

image_pdfimage_print