Marjan Šarec ni stara, je pa pokvarjena “roba”!

Da so bili predsedniki zadnjih treh slovenskih vlad, Alenka Bratušek, Miro Cerar in Marjan Šarec Kučanove marionete danes ni več nobena tajnost. Da je vsak od njih naredil več škandalov od prejšnjega in potunkal službo predsednika vlade bolj na dno od prejšnjega, tudi ni več nobena tajnost. Možno je samo dvoje: ali se je staremu murgelskemu komunajzarju že čisto skisalo, kar ne bi bilo nič nenavadnega, saj se starčevska zloba in skleroza lotevata tudi mlajših od njega, ki jih ima na grbi že 78, ali pa med levaki ni niti enega, ki bi bil sposoben doma in v tujini dostojno predstavljati državo Slovenijo. Vsekakor je Luka Svetina pod gornjim naslovom objavil na Nova24tv dobro analizo, ki jo lahko preberete TUKAJ.

Mislim, da so najboljši komentar napisali kar bralci na koncu članka. Tukaj jih je nekaj:

  1. Levi debili in režimski kriminalci so moji izvoljeni predstavniki samo zaradi državne represije za njimi. Te sodrge se sramujem. (macon)
  2. Znova in znova se mu besedičenje ne izide, da ga ljudje spoznavajo, da gre za votlo in prazno osebo. Po moje se Šarec boji lastnih besed, saj ga ponižujejo, in si želi, da ga ne bi ničesar več vprašali, ker bi bil potem lahko tiho in pameten. (IZBIRA)
  3. Odlična primerjava! Šarec je škart, ovit v celofan. (šmentanamuha)
  4. Odličen članek, Luka Svetina. Me veseli, da nas je vsak dan več takih, ki vidimo Šarca takega, kot je. Praznega, votlega, primitivnega ničeta. (samotoje)
  5. Šarec je politikantska smet, ki išče pot do Erjavčevih kant. (Antonius)
image_pdfimage_print