Muslimani dobili, kar so želeli v Ljubljani in sedaj ne marajo sodelovati?!

Islamska skupnost je namreč odpovedala dialog s krščanskimi in drugimi verskimi skupnostmi!

Pod tem naslovom je Nova24tv 19. oktobra objavila novico, da je Islamska skupnost v Sloveniji odpovedala dialog z drugimi verskimi skupnostmi. Članek si lahko preberete TUKAJ.

To pa ni vse. Iz odpovedi izhajajo veliko hujše posledice, ki jih je pod spodnjim naslovom objavila 19. oktobra Demokracija pod naslovom:

Vojna napoved Sloveniji?! V našo državo prihaja nov val muslimanskih migrantov, tajnik islamske skupnosti Nevzet Porić v imenu islamske skupnosti zavrača dialog z državo, seja sveta vlade o verski svobodi odpovedana – nas je lahko strah?

Članek si lahko preberete TUKAJ.

Poznate basen o lisici in ježu? Lisica je premraženega ježa iz usmiljenja sprejela v svoj brlog. Ko je bil pa enkrat notri, je s svojimi iglami lisico pregnal iz njenega lastnega brloga. Tako je tudi z muslimani. Pridejo kot preganjanci, begunci, potrebni pomoči in zapad jih usmiljeno sprejema. Ko pa se jih nabere dosti (nekateri pravijo, da je to 7%), pokažejo svojo pravo barvo in začne se nasilje. Tudi v Sloveniji so bili olikani in zadržani, dokler niso dosegli svoje džamije in muslimanskega centra, ki je vse več kot versko središče. Sedaj pa odpovedujejo dialog, ker se imajo za vzvišene nad drugimi verstvi. Kaj bo sledilo, bomo videli, saj je Nevzet Porić že v preteklosti grozil, da si bodo “zapomnili” vse tiste, ki so bili proti džamiji v Ljubljani.

Kako je lahko prišlo do tega? Preprosto: islam po svojem bistvu sploh ni vera, ampak ideologija, ki se skriva za umetno ustvarjeno vero, ki je mešanica krščanstva in judovstva, prepojena z nasiljem. V Mohamedovih časih je šlo za skrivanje roparskih pohodov pod značko širjenja vere, v poznejših časih za osvajanje ozemlja in spreminjanja domorodcev v drugorazredne plačevalce posebnih davkov (prim. Španijo pod muslimani) spet pod krinko vere, danes pa jim je gre za podjarmljenje vsega sveta, v katerem bodo oni brezdelno živeli od sužnjev, v katere bodo spremenili vse drugoverce. In to spet pod krinko vere, ker tako najlaže prepričajo svoje primitivne podanike v borbo za svoje koristi. Kot je v slovenski politiki danes odsotna vsaka morala, oziroma moralna načela vežejo samo člane istega ceha med seboj, tako tudi pri njih velja morala samo za muslimane med seboj, drugim pa lahko lažejo in jih goljufajo po mili volji. Verjetno je to vzrok, da slovenska vlada ne le prijazno gleda muslimane, ampak celo z brezbrižnostjo podpira naval migrantov. Gliha pač vkup štriha.

image_pdfimage_print