Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečno stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov

Verjetno nisem edini, ki se je spraševal, kako je mogoče, da migranti na uvidijo, da z množičnim priseljevanjem v Evropo pravzaprav spodkopavajo tisto, kar v resnici hočejo: živeti lagodno na tuj račun. Da bo nekoč, in to kmalu, prišlo do take prenasičenosti z migranti, da Evropejci enostavno ne bodo več imeli sredstev, da bi vzdrževali njih in sebe in se bo vse pogreznilo v gospodarski in politični kaos. Članek, ki sem ga našel na internetu, ugotavlja, kako inteligenčni kvocient migrantovi iz severne Afrike pada vedno. bolj, ko gremo proti jugu, kar pomeni, da se vedno bolj približujejo tistemu načinu življenja, ki vsak trenutek počne tisto, kar mu ravno pride na misel, tega je pa malo: žreti, seksati in zadovoljevati svoje nasilje. Članek lahko preberete TUKAJ.

Človeku nehote pride na misel primerjava z živaljo. Vendar ja te na boljšem: mori samo za hrano, seks je omejen na določene čase, nasilje kot nasilja sploh ne pozna. Lahko torej človek pade pod žival? Očitno lahko, saj žival omejuje nagon, ki ga zamori pri človeku tisti kanček mišljenja, ki ga je v takem stanju še sposoben in moralnih načel sploh ne razume, ali pa gleda v njih omejitve, ki jih ne priznava. Zato se mi zdi Salvinijeva odklonitev popolnoma normalna in edino pravilna. Kar pa zadeva odločitev slovenske vlade: ali je kaka leva vlada naredila kdaj kaj normalnega in pametnega?

image_pdfimage_print