Odkriti pozivi k pobijanju belih Evropejcev

Kdor je prebral Blažičev članek Evropa in Slovenija na robu novega pekla in ga dopolni s pričujočim člankom, bo takoj uvidel, kam nas vodi politika zadnjih slovenskih vlad, vključno s Šarčevo. Članek lahko preberete TUKAJ.

Slep mora biti, kdor po vsem tem ne uvidi, da islama kot religije ne moremo primerjati z drugimi, npr. s krščanstvom, judovstvom, budizmom … Pri islamu gre v bistvu ne za religijo, ampak za ideologijo, katere cilj je osvojiti svet in usužnjiti vse, ki drugače mislijo; se pa ta ideologija skriva za religijo pod imenom islam. Enačiti ga je treba ne z drugimi religijami, saj njimi dialog ni mogoč, ampak z drugimi totalitarizmi. Islam spada v isto kategorijo kot fašizem, nacizem in komunizem.Vsako paktiranje z njimi je nesmisel, saj je njihovo načelo, da lahko nemuslimana goljufaš, kolikor hočeš. Enako uspešno bi lahko paktiral s hudičem.

Vse to nas mora pa spodbujati, da se  še bolj oklenemo naše evangeljske vere, saj imamo Kristusovo zagotovilo:  »vrata podzemlja je ne bodo premagala (Mt 16,18).

image_pdfimage_print