Migranti za obstoj komunistov?

Komunisti, ki so navidez “sestopili z oblasti”, česar pa nikoli niso resno mislili, so se prizvijačili pod drugimi značkami nazaj na krmilo. Danes svojega namena, uvesti v Sloveniji spet nazaj totalitarni sistem, ki bi jim omogočil vladati v nedogled, sploh več ne skrivajo. Vedo pa, da niso več daleč časi, ko bodo na volitvah izgubili. In ker jih narod ne mara, je treba pač zamenjati narod. Njim je vseeno komu vladajo, Slovencem ali  pa culukafrom. Zato so ilegalni migranti, ki vdirajo v Slovenijo, najbolj pri roki. Namesto izgona jim dati azil in nato čimprej državljanstvo, pa bodo imeli svojo volilno bazo. Zato se Šarčeva vlada spreneveda, da je na južni meji vse v redu, azilni domovi pokajo po šivih, policija se pa gre taksiste, ki ilegalne migrante prevaža od meje v azilne domove. O tem več TUKAJ.

So pa komunisti pozabili kar na nekaj stvari. Najprej to, da migranti niso kake ponižne ovčke, ki bi jih spet volili, nato pa ponižno služili, saj njihov namen ni tukaj delati, ampak živeti na tuj račun. In če jim komunisti ne bodo neprestano ustrezali, jih bodo kmalu pospravili. Če jim ni problem zaklati človeka sredi ceste in sredi belega dne, kot v Stuttgartu, jim tudi tu ne bo problem poslati enega ali več v Murgle ali kam drugam, da bodo poskusili, če njihov nož še dobro reže.

Druga stvar, na katero ne mislijo, je pa dejstvo, da je v Sloveniji do zdaj odkritih že čez 700 morišč, za katera so odgovorni, Bog ve, koliko jih je pa še skritih. V teh moriščih so možje in fantje, ki so umirali z rožnimi venci v žepu in križi okrog vratu. Prepričan sem, da bo ta množica poskrbela na način, o katerem se nam ne sanja, da v Sloveniji ne bodo gospodarili več ne komunisti ne migranti. Upam, da bo to čimprej.

image_pdfimage_print