Marjan Šarec ni stara, je pa pokvarjena “roba”!

Da so bili predsedniki zadnjih treh slovenskih vlad, Alenka Bratušek, Miro Cerar in Marjan Šarec Kučanove marionete danes ni več nobena tajnost. Da je vsak od njih naredil več škandalov od prejšnjega in potunkal službo predsednika vlade bolj na dno od prejšnjega, tudi ni več nobena tajnost. Možno je samo dvoje: ali se je staremu murgelskemu komunajzarju že čisto skisalo, kar ne bi bilo nič nenavadnega, saj se starčevska zloba in skleroza lotevata tudi mlajših od njega, ki jih ima na grbi že 78, ali pa med levaki ni niti enega, ki bi bil sposoben doma in v tujini dostojno predstavljati državo Slovenijo. Vsekakor je Luka Svetina pod gornjim naslovom objavil na Nova24tv dobro analizo, ki jo lahko preberete TUKAJ.

Mislim, da so najboljši komentar napisali kar bralci na koncu članka. Tukaj jih je nekaj:

  1. Levi debili in režimski kriminalci so moji izvoljeni predstavniki samo zaradi državne represije za njimi. Te sodrge se sramujem. (macon)
  2. Znova in znova se mu besedičenje ne izide, da ga ljudje spoznavajo, da gre za votlo in prazno osebo. Po moje se Šarec boji lastnih besed, saj ga ponižujejo, in si želi, da ga ne bi ničesar več vprašali, ker bi bil potem lahko tiho in pameten. (IZBIRA)
  3. Odlična primerjava! Šarec je škart, ovit v celofan. (šmentanamuha)
  4. Odličen članek, Luka Svetina. Me veseli, da nas je vsak dan več takih, ki vidimo Šarca takega, kot je. Praznega, votlega, primitivnega ničeta. (samotoje)
  5. Šarec je politikantska smet, ki išče pot do Erjavčevih kant. (Antonius)Slab, slabši, Marijan Križman …

Ste že slišali za Marijana Križmana? Večina verjetno ne, jaz pa. Spoznal sem ga leta 2008, ko je Borut Pahor zasedel mesto predsednika vlade, ga je v Državnem zboru nasledil, kot nadomestni poslanec, prav Marjan Križman.

Kar nekako v tišini se je zgodila sprememba na vrhu ZZB za vrednote NOB. Nepričakovano sicer ni bilo, saj je že njegov predhodnik Tit Turnšek v primerjavi s svojim predhodnikom dr. Janezom Stanovnikom težak zdrs navzdol, pa naj gre tukaj za vsebino njegovih “intervencij” ali pa za njagovo obnašanje, ki je večkrat mejilo na prostaško. Pomeni imenovanje (za to je seveda odgovoren Kučanov krog) tega dokaj neznanega človeka nadaljevanje drsenja navzdol? Mnenje dr. Vinka Gorenaka, ki je bilo objavljeno 27. septembra 2019 v Demokraciji, bo povedalo svoje. Preberite ga TUKAJ.

Kot kaže, je pravilno Gorenakovo negativno stopnjevanje v naslovu: “slabo, slabše, še slabše”. Seveda bi se morala zadnja oznaka kot superlativ glasiti “najslabše”, kar bi seveda pomenilo, da je Križman zadnji predsednik te organizacije. Pa ne bi rad bil prevelik optimist. Ampak propad je očiten, čeprav morda prepočasen. Saj je končno vsako odkritje novega morišča v Sloveniji nov žebelj v krsto tega povojnega trupla. Sicer pa to niti ni slabo. Že zdaj se ne morejo kaj dosti kititi a drugim, kakor s številom tistih, ki so jih njihovi idejni predniki pomorili, ker so se bali – resnice.
Udbovec Zemljarič vršil pritiske, ko se je na UKC Ljubljana znašel njegov vnuk

Naš bralec je skoraj ostal brez helikopterskega prevoza – želeli so ga izkrcati in peljati Zemljaričevega vnuka!

Očitno ima stari udbovec sebe in svoje za boljše od drugih. Bo pa kmalu ugotovil, da mu vse, kar ima na grbi iz svoje preteklosti, ne more pomagati, da ne bi smrdel kot vsi drugi, razen če ga bodo pravočasno zažgali. Ne bi bil rad v njegovi koži, ko bo pred koncem ugotavljal, da je vendarle enak vsem tistim, nad katerimi se je pregrešil.
Žrtve komunističnega režima prizadete zaradi škandalozne izjave Fajonove: “Denar, pohlep in nepoštenost so tisto, kar te lopove drži skupaj!”

V Cerju je bilo 22. septembra 2019 tradicionalno zborovanje za mir. Zloglasna levičarska evropska poslanka Tanja Fajon si je v nagovoru privoščila kup žaljivih laži češ da jugoslovanski komunizem ni bil tako hud kot v drugih vzhodnoevropskih državah. Podrobnosti, predvsem pa resnico o tem vprašanjih lahko preberete TUKAJ.

Bolj ko se odmikamo od vojnih in povojnih časov, bolj so izjave današnjih komunistov polne laži in vedno bolj je jasne namen, ki se za tem skriva: poskusiti upravičti svoj obstoj še danes, ko jih razvoj in osvepčanje ljudi nezadržno nese na smetišče zgodovine. Čas bi že bil, da povprečni Slovenec spozna, kdo se mu je leta 1945 usedel za vrat in mu še danes pije kri. Resnična pa je Kristusova beseda, da je te vrste hudiča mogoče izgnati samo z molitvijo!
Smrt fašizmu in sovražnemu govoru

Resnica v oči bode, kar se najbolj vidi pri slovenskih komunistih, ki se ne morejo sprijazniti z dejstvom, da prihajajo vedno bolj na dan vsi zločini, ki jih je partija zagrešila od medvojnih časov pa do današnjega dne. Kajti bedak je, kdor misli, da sta partija in njena udba danes mrtvi. Le potuhnili sta se in razkrivanje njunih zločinov v preteklosti hkrati odkriva tudi zločinskost njunega delovanja danes in tukaj. Zato taka gonja proti tako imenovanemu “sovražnemu govoru” pod čemer razumejo vse, kar je njim nasprotno. Sami si seveda lahko privoščijo v odnosu do drugače mislečih prav vse. Logika, ki jo je pisatelj Sienkiewicz pripisal zamorskemu osvobojenemu sužnju Kaliju v povesti Skozi puščavo in goščave: Slabo delo (sovražni govor) je, če kdo Kaliju ukrade kravo. Dobro delo je pa, če Kali komu drugemu ukrade kravo.

Komentar k temu je v svoji seriji “Pisma – od zmage do zmage” napisal Vinko Vasle z naslovom “Smrt fašizmu in sovražnemu govoru. Preberete ga lahko TUKAJ.

Dejstvo je, da imajo slovenski komunisti od sile debelo kožo, toda norčevanje, kakršno je Vasletovo, pa brez dvoma povzroča škripanje z zobmi. Da bi s jih le hitro polomili, pa še kaj drugega. Saj ni malo grobišč, kjer bi bil čisto primeren prostor zanje.
Režim ima odpor do vrednot ustavne demokracije

Pod tem naslovom je imel na romanju “Tri Slovenije” na Sv. Višarjah 4. avgusta letos predavanje nekdanji ustavni sodnik, zdaj vrhovni sodnik Jan Zobec, ki ga komunistično usmerjeni sodni aparat na veliko šikanira, ker si je “drznil” s prstom pokazati na zlorabe sodstva v Sloveniji, ki so posledica vmešavanj in diktatov globoke države, preko katere komunisti še vedno uveljavljajo svojo prevlado v Sloveniji. Poročilo o tem lahko preberete TUKAJ.
Migranti za obstoj komunistov?

Komunisti, ki so navidez “sestopili z oblasti”, česar pa nikoli niso resno mislili, so se prizvijačili pod drugimi značkami nazaj na krmilo. Danes svojega namena, uvesti v Sloveniji spet nazaj totalitarni sistem, ki bi jim omogočil vladati v nedogled, sploh več ne skrivajo. Vedo pa, da niso več daleč časi, ko bodo na volitvah izgubili. In ker jih narod ne mara, je treba pač zamenjati narod. Njim je vseeno komu vladajo, Slovencem ali  pa culukafrom. Zato so ilegalni migranti, ki vdirajo v Slovenijo, najbolj pri roki. Namesto izgona jim dati azil in nato čimprej državljanstvo, pa bodo imeli svojo volilno bazo. Zato se Šarčeva vlada spreneveda, da je na južni meji vse v redu, azilni domovi pokajo po šivih, policija se pa gre taksiste, ki ilegalne migrante prevaža od meje v azilne domove. O tem več TUKAJ.

So pa komunisti pozabili kar na nekaj stvari. Najprej to, da migranti niso kake ponižne ovčke, ki bi jih spet volili, nato pa ponižno služili, saj njihov namen ni tukaj delati, ampak živeti na tuj račun. In če jim komunisti ne bodo neprestano ustrezali, jih bodo kmalu pospravili. Če jim ni problem zaklati človeka sredi ceste in sredi belega dne, kot v Stuttgartu, jim tudi tu ne bo problem poslati enega ali več v Murgle ali kam drugam, da bodo poskusili, če njihov nož še dobro reže.

Druga stvar, na katero ne mislijo, je pa dejstvo, da je v Sloveniji do zdaj odkritih že čez 700 morišč, za katera so odgovorni, Bog ve, koliko jih je pa še skritih. V teh moriščih so možje in fantje, ki so umirali z rožnimi venci v žepu in križi okrog vratu. Prepričan sem, da bo ta množica poskrbela na način, o katerem se nam ne sanja, da v Sloveniji ne bodo gospodarili več ne komunisti ne migranti. Upam, da bo to čimprej.
Perverznost v šolskih klopeh

Če še ne veste: strašna nevarnost grozi državnim osnovnim šolam: pojavila se je zasebna osnovna šola, ki uveljavlja svojo pravico, da prejme iz državnega proračuna enako, kot druge osnovne šole, to je 100%. In kar je najhuje: ustavno sodišče ji je dalo prav. Groza! Saj to lahko razstreli vse prizadevanje komunistov in LGBT. O tej strahotni nevarnosti je Zlata Krašovec napisala za spletno stran Nova24tv članek z naslovom “Perverznost v šolskih klopeh”, ki ga lahko preberete TUKAJ.

Bojim se, da ne bo iz vsega skupaj nič. Mislim, da smo že globoko v totalitarnem režimu, v katerem postaja globoka država s Kučanom na čelu vedno bolj nasilna. Prav ta nasilnost pa kaže, da stoje na slabih nogah. Tepe jih namreč gospodarstvo – karkoli store, pa naj bo v teoriji še tako dobro in drugje še tako uspešno, se jim izpridi. Sicer so pa protagonisti globoke države sami starci, ki ne izpuste vajeti iz rok, njihova bodočnost je pa samo še opravilna nesposobnost, ki ji sledi pogreb. Njihova “mlada” generacija je pa preveč idiotsko zagledana sama vase, zraven pa lena in nesposobna, da bi lahko nadaljevala zločinsko početje svojih starih. Tako bo državna ekonomija njihov pogrebnik.
Kučan je pljunil v lastno skledo

Ko je Kučan v govoru na spominski slovesnosti na Ogenjci izjavil, da kolaboracija, sodelovanje z okupatorjem in sovražnikom ne more biti vrednota, je s tem pljunil v lastno skledo: števioni dokumenti  in druga pričevanja povedo, da so z Nemci in Italijani sodelovali tudi pripadniki partizanskega gibanja, kar bi seveda uradno zgodovinopisje rado za vsako ceno prikrilo. O teh ugotovitvah je napisal na Nova24tv članek Rajko Golob, ki ga je vredno prebrati, preberete pa ga lahko TUKAJ.

Vsa prizadevanja režimskih zgodovinarjev, da bi prikrili resnico in uveljavili laž, izzvene v prazno. Morebiti bo vzelo precej časa, da se bodo morale laži umakniti resnici, toda ta vedno pride na dan in tudi zmaga. Komunisti bodo pač šli v zgodovino kot to, kar so bili: uničevalci lastnega naroda.
Nečloveške razmere na Kardiološkem oddelku v UKC Ljubljana

Dobesedno sapo ti zapre poročilo o tem, kaj se dogaja na Kardiološkem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Tu se jasno vidi, kam so komunisti, ki so se spet prigoljufali na oblast, spravili slovensko državo. Niti malo ne dvomim, da je vse, kar je pacient na tem oddelku napisal in podkrepil s fotografijami, tudi res. Tudi ne dvomim, da so krivi komunisti, pisec članka na Nova24tv enega celo navaja z imenom. Sicer si pa šokantno poročilo preberite in slike oglejte TUKAJ.

Odgovora seveda ne bo – kot ga ob takih priložnostih nikoli ni. Morebiti bo kateri od “mainstream” listov poslal kakega novinarskega podrepnika in fotografa, da bo fotografiral posebej pripravljeno čisto in spodobno opremljeno sobo, pa morebiti bogato kosilo na porcelanu in to poročilo razglasil za zlobno laž. Verjel mu tako ne bo nihče, saj ljudje  prihajajo k pameti, čeprav prepočasi. Ponavljam pa, kar sem že zapisal: če pekla ne bi bilo, bi ga bilo treba za tiste, ki so takega stanja krivi, posebej ustvariti.