Murskosoboški škof o nasilnih migrantih

Zanimivo (morebiti to niti ni pravi izraz), da se Cerkev na Slovenskem o zlorabah, ki jih slovenska država tolerira glede politike do migrantov, sploh še ni izjasnila. Edini, ki si je upal povzdigniti glas, je bil l’enfant terrible slovenskega episkopata (ta naslov mu dajem, saj bolj častnega za človeka, ki si upa povedati resnico,

vsem, tudi svojim kolegom v brk, ne najdem). To je murskosoboški škof dr. Peter Štumpf. Njegovo izjavo o migrantih je objavila Demokracija. Preberete jo lahko TUKAJ.

Verjetno jih tako misli še več. Toda misliti je eno, povedati pa drugo. Čestitke ne le za povedano, ampak tudi zato, da si je upal povedati.
Migranti iz Afrike nekompatibilni z evropsko družbo: Povprečno stopnja IQ v podsaharski Afriki pade pod 70 – to v zahodnih državah pomeni, da gre za osebe, ki so po zakonu opravilno nesposobne, torej tudi kazensko neodgovorne – ker pač niso sposobne dojeti pravil in zakonov

Verjetno nisem edini, ki se je spraševal, kako je mogoče, da migranti na uvidijo, da z množičnim priseljevanjem v Evropo pravzaprav spodkopavajo tisto, kar v resnici hočejo: živeti lagodno na tuj račun. Da bo nekoč, in to kmalu, prišlo do take prenasičenosti z migranti, da Evropejci enostavno ne bodo več imeli sredstev, da bi vzdrževali njih in sebe in se bo vse pogreznilo v gospodarski in politični kaos. Članek, ki sem ga našel na internetu, ugotavlja, kako inteligenčni kvocient migrantovi iz severne Afrike pada vedno. bolj, ko gremo proti jugu, kar pomeni, da se vedno bolj približujejo tistemu načinu življenja, ki vsak trenutek počne tisto, kar mu ravno pride na misel, tega je pa malo: žreti, seksati in zadovoljevati svoje nasilje. Članek lahko preberete TUKAJ.

Človeku nehote pride na misel primerjava z živaljo. Vendar ja te na boljšem: mori samo za hrano, seks je omejen na določene čase, nasilje kot nasilja sploh ne pozna. Lahko torej človek pade pod žival? Očitno lahko, saj žival omejuje nagon, ki ga zamori pri človeku tisti kanček mišljenja, ki ga je v takem stanju še sposoben in moralnih načel sploh ne razume, ali pa gleda v njih omejitve, ki jih ne priznava. Zato se mi zdi Salvinijeva odklonitev popolnoma normalna in edino pravilna. Kar pa zadeva odločitev slovenske vlade: ali je kaka leva vlada naredila kdaj kaj normalnega in pametnega?
Odkriti pozivi k pobijanju belih Evropejcev

Kdor je prebral Blažičev članek Evropa in Slovenija na robu novega pekla in ga dopolni s pričujočim člankom, bo takoj uvidel, kam nas vodi politika zadnjih slovenskih vlad, vključno s Šarčevo. Članek lahko preberete TUKAJ.

Slep mora biti, kdor po vsem tem ne uvidi, da islama kot religije ne moremo primerjati z drugimi, npr. s krščanstvom, judovstvom, budizmom … Pri islamu gre v bistvu ne za religijo, ampak za ideologijo, katere cilj je osvojiti svet in usužnjiti vse, ki drugače mislijo; se pa ta ideologija skriva za religijo pod imenom islam. Enačiti ga je treba ne z drugimi religijami, saj njimi dialog ni mogoč, ampak z drugimi totalitarizmi. Islam spada v isto kategorijo kot fašizem, nacizem in komunizem.Vsako paktiranje z njimi je nesmisel, saj je njihovo načelo, da lahko nemuslimana goljufaš, kolikor hočeš. Enako uspešno bi lahko paktiral s hudičem.

Vse to nas mora pa spodbujati, da se  še bolj oklenemo naše evangeljske vere, saj imamo Kristusovo zagotovilo:  »vrata podzemlja je ne bodo premagala (Mt 16,18).
Evropa in Slovenija na robu novega pekla

Nova24 tv je objavila članek, ki je izpod peresa Gašperja Blažiča pod gornjim naslovom izšel v Demokraciji. Vredno ga je prebrati, saj bo razpršil še tiste zadnje dvome, ki bi jih morda imeli dobro misleči Slovenci glede pomoči, ki jo je treba nuditi migrantom, Slovenci, ki morda še nasedajo tistemu, kar Blažič imenuje “murgelsko podzemlje”. Članek lahko preberete TUKAJ.

Izraza “murgelsko podzemlje” menda ni treba posebej razlagati, saj vsi vemo, kdo je kolovodja vseh teh proti slovenskih (pa naj gre proti narodu ali proti državi) in živi v Murglah. Jasno je, da ta druščina počne vsa ta zločinska dejanja, ker hoče za vsako ceno ohraniti oblast in pokrasti, kar se še pokrasti da. Računajo pač, da si bodo z množico migrantov pridobili volilno bazo, ki jim bo spet omogočila nadaljnje plenjenje in teptanje človekovih pravic, kar so počeli že med vojsko, po njej in ves čas neoevisne Slovenije. Pozabljajo pa, da bodo na udaru prvi, če bo do tega res prišlo, saj migranti dobro vedo, da komunistom ni zaupati in jih bodo prve pospravili. In če kdo o tem še dvomi, naj si prebere “Odkriti pozivi k pobijanju belih Evropejcev”.
Zloraba pravice do azila

Večina migrantov se hoče naseliti v Evropi tako, da zaprosijo za azil. Azil naj bi bil po svojem izvoru zatočišče pred preganjanjem. Očitno ta pojem izrabljajo migranti, ki prihajajo iz dežel, kjer jim nihče nič noče. Nizek življenjski standard še ni preganjanje, ki bi dajalo pravico do azila. Očitno migrantom gredo na roko tudi evropske države, ki jim priznavajo azil, ne da bi bilo kakorkoli v nevarnosti. Tudi Slovenija počne isto. O tem je Nova24tv objavila članek z naslovom “Nezakoniti migranti mnoćično zlorabljajo prvico do azila”. Preberete ga lahko TUKAJ.
Je to slika ljubljanske bodočnosti?

Demokracija je objavila članek o dogajanju v švedskem Göteborgu, kjer gospodarijo tolpe nasilnih migrantov, domačini pa si komaj upajo na cesto še za dne. Bo enako v doglednem času tudi v Ljubljani, saj vlada velikodušno podeljuje azil vsem, ki se pritihotapijo čez mejo, čeprav je to zloraba azila. Kaj se dogaja v Göteborgu, lahko preberete TUKAJ.

Nekaj so pa pozabili vlada in vsi tisti, ki nekontrolirano vdiranje migrantov podpirajo. Ko bodo dovolj močni, da bodo zagospodarili z nasiljem tudi pri nas, boda najprej “pospravili” tiste, ki so jim z azilom omogočili življenje tukaj. Takrat bodo lahko rekli z Goethejevim Faustom: Die Geister die ich rief – duhovi, ki sem jih priklical.
Tudi to je Islam

Za tiste, ki trdijo, da je islam religija miru, bo tole poročilo seveda kamen spotike. Ampa je že tako, da resnica v oči bode. Preberite TUKAJ.

Ob misli, da je večina migrantov muslimanov (saj ob svojih “podvigih” vedno znova vedno znova vpijejo “Allahu Akbar”), si ni težko predstavljati, v kaj se bo spremenila Evropa, če se bo nadaljevalo tako, kot zdaj gre.
Muslimanska filozofija: oškodovanec naj se opraviči tatu!

Da so muslimani v 8. stoletju okupirali velik del Španije in da so Španci leta 1492 dokončno končali muslimansko nadvlado v Španiji, je zgodovinsko dejstvo. Toda kaj je nedavno od španskega kralja zahteval predsednik španske islamske skupnosti, bi človek imel komaj za poanto kake komedije, ne pa za resno dejanje v 21. stoletju. Preberite, kako bi se muslimani radi prikazali kot žrtve, ne kot osvajalci, kar so v resnici bili, TUKAJ.

Po tej logiki bi se morali Slovenci opravičiti Turkom, saj so jih slovenske dežele Štajerska, Koroška in Kranjska pod vodstvom Andreja Turjaškega in poveljnika oklepne konjenice Andreja Ravbarja namazali pri Sisku 22. junija 1593. Naj bi ljubljanski Narodni muzej vrnil Turkom plašč njihovega poveljnika Hasan paše Predojevića, iz katerega je dal ljubljanski škof Hren napraviti mašni plašč, ki je zdaj tam? Morda bi se morali opravičiti tudi Poljaki? Turke so nabrisali najprej v bitki pri Hočimu v Ukrajini 9. oktobra 1621, nato pa jih je njihov kralj Jan III. Sobieski potolkel še pred Dunajem 12. septembra 1683.
Seznam groze

Pod tem naslovom je Demokracija objavila srhljiv seznam zločinov, ki so v zvezi z migranti, ki so nič hudega sluteče potnike, ki so čakali na vlak, porinili na tirnice prihajajočega vlaka, ki se ni mogel več ustaviti. Ta seznam je objavila Demokracija in po njej tudi Nova24tv, boste ga pa zastonj iskali v medijih, v katerih delujejo “novinarji”, ki so se prodali globoki državi in njenim javnim izpostavam, med katerimi je tudi Šarčeva vlada. Seznam si lahko ogledate TUKAJ.

Obešenjaški humor bi bil, če bi zapisal, da se v Sloveniji kaj podobnega ne more zgoditi, saj so vlaki tako zastareli in tako počasi vozijo, da bi se brez težave zaustavili. V resnici mi je pa žal, da se “neznanci” (ha, ha), ki vladajo v globoki državi, kot tisti, ki so njihova izpostava, na primer sedanja vlada in še nekaj samozvanih “politikov”, ki seveda o kaki politični časti nimajo pojma, ne vozijo z vlaki. Korist bi bila dvojna: zadnji hip, preden bi zahreščalo, bi spoznali, koga so privlekli v Slovenijo, pa še Slovenija bi poslej imela mir pred njimi.
Brez terorizma!

Ste opazilli, da med poročili o muslimanskem terorizmu in terorističnih dejanjih ni nobenih poročil iz Japonske? Zakaj je tako, se lahko poučite TUKAJ.

Brez komentarja!